Årets barnmässa

Närmare fem timmar spenderades på barnmässan idag. Och vilken dag vi haft! Helt huippu!

barnmässa

Ikea bjöd på rutschbanor, stora golvdynor och ett lektält. Tre soffor fanns det också, där satt vi och åt vår lunch.

barnmässa2

Kläder, kläder, kläder. Jag kunde ha gått hur länge som helst och tittat och petat. Men barnen ville vidare. En lite längre stund fastnade vi vid Skidi.fi och deras Villervalla kläder. Urskönt material och fina plagg.

barnmässa3

Vid Superliitto stannade vi och färgade bilder och skrev under en adress om mindre barngrupper på daghem. Tiimari hade dukat upp olika kalasbord. Både Mumin och Angry Birds uppskattades.

barnmässa4

Barnen har lekt. Viggo har haft ögonen upp för alla platser där det gick att leka. Hos Angry Birds fick man bygga torn och kasta fåglar, så klart. Vid brio fick man bygga tågbana. Lamaze babyleksakerna hade en hage för småttor. Vid mtv3 juniori fanns Duplon. Silja Line hade släpat med sej ett bollhav. Toys R us hade trampoliner och rutschbanor. På flera ställen fick man spela spel eller leka med andra saker. Viggo och Elin stortrivdes. Det var inte ens så stökigt jag hade befarat.

model expo

När J gjorde oss sälskap kollade vi också in Model Expo. Precis som ifjol. Även iår var avdelningen en succé. Kan ni fatta att den där skyskrapan består av 250 fönsterbitar. Helt sjukt. Med pappan på plats fick jag gå ett varv själv, uppskattat. Hem åkte en glad och nöjd familj.

5 svar på ”Årets barnmässa

Kommentarer är stängda.