En kväll på stan

På torsdagen körde vi barnen till farmor och farfar, för att sedan själv fortsätta till staaaan. Vi tog in på hotell, så gör man ibland då man kommer till Hufvudstaden. Vi satt på pub och förundrades över folkmängden en torsdag eftermiddag och kväll. Tänk att det finns liv där ute efter klockan sju på kvällen, det glömmer jag så lätt. Vi gick till Tavastia, tror det var en första gång för mej, är lite osäker. Kollade The Raveonettes keikka. Riktigt bra, men ljudet är nog bättre här hemma i vardagsrummet, det skrällde så förskräckligt stundvis. Vi njöt av tid tillsammans.

raveonettes

2013-03-08 15.47.06 copy

När vi på fredag eftermiddag åkte hem från farmor och farfar såg vi slutet på molnet som förorsakat ett ordentligt snöfall på vägen. Det var skönt att köra mot solen och den blåa himlen.

6 svar på ”En kväll på stan

Kommentarer är stängda.