Semester program

Med förklyning på besök, är det begränsat program denna semestervecka. Men vi får vara alla tillsammans, det njuter vi av.

3

Våra ögonstenar har lekt, bråkat och busat tillsammans. Kvällen avslutades med en sjörövarlek där de letade efter skatter. Vi kollade förresten på Disneys Peter Pan idag med Viggo, för första gången. När filmen var slut, frågade han om han får se den en gång till. Det fick han inte genast efter, kan ni tänka er det.

1

Vi har bakat ett glutenfritt tårtbotten alla fyra tillsammans. Är nöjd att ordspråket ”ju fler kockar, dess sämre soppa” inte stämde den här gången. Bottnen blev ett av de bästa någonsin. Barnen passade på att äta potatismjöl och glutenfrittmjöl. Både och smakade dem.

2

Jag glömde bort min jumppa, hur är det möjligt att missa att det är tisdag? Gick istället på powerwalk liknande promenad. Hur hårt ska man gå för att gå på PW? Kanske jag gick på en rask promenad för att vara på den säkra sidan.

2 svar på ”Semester program

  1. Hur i hela friden ryms dom båda i dendä korgen? 🙂 Härliga bilder, ser ut som om de varit mycket skoj 🙂

    • Korgen är väl större än den ser ut.. Bra fick de plats, medan de var sams 😉

Kommentarer är stängda.