Skön söndag

Det var urskönt med en dag utan inplanerat program.

snö1

Vi har varit ute i två repriser. Härligt väder, även om det var helt onödigt att det snöade massvis på natten. Vackert är det där ute igen för stunden.

snö2

Viggo har spelat ishockey. Elin var färdig på under en kvart, jag och hon gick in igen. Känns rätt onödigt att först bråka med båda om att gå ut, sedan kämpa med kläder och när man äntligen är ute vill en gå in.

duplo

En duplo brandstation har sysselsatt barnen En hel del har det busats också.

tårta

Vi åt halva kakan en granne bakat åt mej. En söt liten kaka med en diameter på typ 10 cm.  Har ingen form av den storleken ännu, men jag är nästan övertygad att det behövs.

snö3

På eftermiddagen grävde vi fram bilen från snön, annars bara. Viggo och J spelade lite hockey, Elin lastade snö i gröna vagnen. 1000 gånger mer lyckad utevistelse den andra gången.

plätt

Vi har ätit super gott idag. Fisksoppa till lunch, potatis med lax-, skink- och fetaoströra till middag. Till kvällen fixade vi ett plättkalas. Plättarna flög i köket, de flesta träffade pannan. Nu njuter vi av en söndagskväll, som inte känns som en söndag. För i morgon är det semester, inte alls illa.