En för var dag

Det blev ett avbrott här, igen. Utan större orsak, som sagt. Tar in bilder från veckan som gått.

måndag

Måndag. Vi åkte buss, länge sen sist. Hämtade prislappar från Nella&Nuttu, 4.3 ska överlopps kläder säljas bort. Vi var hos Momi, en tid sen sist det också. Jag tittade in på jobbet, skrev under papper om fortsatt vårdledighet.

tisdag

Tisdag. Vacker morgonrodnad. Vackert solsken. Klubb, matbutik och jumppa för mej.

onsdag

Onsdag. Klubb och rytmik. Första gången som ledare i rytmiken, vi klarade det! Roligt var det också. Underbart väder, så varmt att ingen mössa behövdes. Vägarna var i otacksamt skick för pulka, första 100 metern var bra, resten sandat.

torsdag

Torsdag. Premiär i nya overaller, polarn o pyret med fleecefoder som går att ta bort. Viggo såg plötsligt jätte lång och slank ut. Viggo promenerade till klubben, det tog länge, alla högar skulle bestigas och snöklumpar sparkas, men vi hade inte bråttom.

fredag

Fredag. Hemmadag och innedag. Viggo fick ett sår på tummen, allt blev lite svårt. Båda ville bre sin egen surskorpa. Elin fick hjälp med sin före hon prövade själv, därför har hennes så fint med smör.

fredagkväll

Fredagkväll. Tjejkväll med grannarna. Tack J famo&fafa för den möjligheten, jag uppskattar det mer än mycket. Vi hade en rolig kväll som gick alldeles för fort. Kakan på bilden har grannen bakat, sjuttons gott.

Ja, det blev en mer för fredag än rubriken ger lov till. Dessutom har det bakats en hel del den här veckan, mer om det senare.