Buskul lördag

Vi förgyllde Pias och Sofias dag idag. En lördag fylld med lek och stoj.

lör1

En mysig lässtund i soffan. Det var inte så allvarligt som det ser ut.

lör2

Bus i Pippis hus.

lör3

Vi avslutade dagen i en lekpark. Jag kan bara konstatera att jag är grön av avund. Inte en endaste park här hos motsvarar ens lite parken vi besökte i Framåker. I det här fallet är gräset grönare, eller snön vitare, på andra sidan staketet. Esbo och Helsingfors kan det här med lekparker, så är det bara. Hos oss kan en rutschkana och sandlåda kallas för lekpark.

lör4

En häftig backe fanns det också i parken. Den testade vi såklart.

3 svar på ”Buskul lördag

  1. Härlig dag, ni förgyllde den verkligen! 🙂 Viggo lärde Sofia nya nyttigheter igen, igår åkte hon peffis hela vägen ner för backen (en lite mindre och halare, men ändå!) Parkdate snart igen! Och annars oxå förstås! 🙂

    • Det är otroligt hur barn lär sej av att se på andra barn. Strunt nu i vad de vuxna säger och visar. Absolut träffis snart igen!

  2. Pingback: En dag på språng | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.