Februari starten

Efter mitt tandläkarbesök på fredagen styrde jag och barnen nosarna till kompisar i Esbo. En hel dag med sällskap åt alla. Viggo meddelade i bilen att han och F ska leka uppe och Elin får inte vara med. Punkt. Efter en liten stunds utevistelse gick hans plan i uppfyllelse.

1

De började med att dra fram allt som fanns i leksaksväg och satte sej till ro i sängen med barbiedockor och mjukisar.

2

Brandlek med duplon, doktorlek med Pippidockor och lek med Sylvanian families huset. Allt i harmoni. Vissa gånger hade de svårt att komma igång och dela på sakerna, men inte en gång bråkade de. Vi mammor gapade stort med jämna mellanrum. Elin och E umgicks också före och efter två timmars tuppluren. Med andra ord serverades jag och Jenny en pratstund på silverfat och den använde vi.

3

En mycket bra avslutning på veckan och början på februari.

2 svar på ”Februari starten

  1. Va härligt! Viggo o F e så söta tillsammans ( o syskonen förståss oxå ) Va fint att ni vuxna oxå funnit tiden att prata me varandra 🙂

Kommentarer är stängda.