På vift hela dagen lång

Igår var dagen väl programmerad. Vi började morgonen med en tur till tandläkaren, barnens tänder kollades. Eller ja, det var ju en hygienist vi träffade. Elin gapade först. Fina tänder som ser välmående ut. Ett salivprov togs. Nu hoppas vi att det inte kommer ett brev hem, för då är allt inte ok. Viggos tänder kollades till nästa. Han ville inte sitta i tandläkarstolen, NEJ! Utan i min famn precis som Elin. Där satt han och gapade. Hygienisten kollade med spegel och en liten lampa. Alla mjölktänder som ska finns fanns och ser fina ut.

tisdag

Efter checken förtsatte vår utfärd till Danni och Minni. Vi blev bjudna på god lunch och gott sällskap. Flickorna tupplurade i omgångar, men hann ses små stunder före och efter. Viggo lekte mest pirat.

J hämtade hem barnen på eftermiddagen och jag tog bussen till stan från Danni. Egen tid i form av shopping och möte. Hem kom jag först lagom till egen läggdags. Då sov barnen redan sött.