Bröllopsmässan 2013

Vi gick omkring på bröllopsmässan i Helsningfors i några timmar, systern och jag. Ensamma var vi inte, men vi fick plats. Undertecknad planerar inte bröllop, men kan bjuda på smått och gott som fastnade på kameran. Vissa saker gillar jag, andra var bara så speciella eller underliga. Ni får själv avgöra. För er intresserade, detta var min tredje gång på denna mässa. Lika fint har det varit varje gång. Och så lika men ändå olika. Modet och trenderna ändrar och sällskapet har haft så olika smak och intresseområden.

En bildkavalkad.

inbjudningskort

Inbjudningskort. Gillar glassarna och vimplarna, kanske det kan bli födelsedagskort vid passligt tillfälle.

brudklänningar

Brudklänningar fanns det gott om.

brudbuket

Vackra simpla buketter och lite speciellare.

bröllopsdukning

Dukningar. Många gick enligt principen ju mer desto bättre.

bröllopstårta

Mina favoritet på mässan. Alla tårtor, cupcakes och karamelluppsättningar. Kunde ha beundrat och samlat idéer till bakning hur länge som helst.

Bland ringar och smycken fastnade vi en låååång stund. Det finns ju så mycket och så många olika. Jag drogs till några inhemska lite speciella utan diamanter eller andra stenar. Kommer den dagen att jag behöver en ring, vet jag kanske vad jag vill ha. Eller ja, jag kan ju få en ring utan att gifta mej. Det finns nio andra fingrar lediga.

3 svar på ”Bröllopsmässan 2013

  1. Domdä ugglorna på dedä kortet e bara såå söta 🙂 Jisses va de ser fullt ut dedä bordet me muffinsar o godis =D

Kommentarer är stängda.