Vintern 2013-2014

Jag försökte leka spågumma och handlade vinterjackor åt både Elin och Viggo till nästa vinter. Jag hoppas att Elin fortsätter växa som hittills. Nu har hon vuxit rätt lika som Viggo och använt samma kläder i samma ålder. Då vet jag ungefär vilken storlek hon har nästa vinter. Viggo räknar jag med att ska kunna ha samma storlek på utekläderna nästa vinter som denna säsong. Av den enkla orsak att vinteroverallen iår har varit rymlig, nästan stor.

polarn o pyret

Polarn o pyrets fodrade softshelljackor i samma gråa färg åt båda två. Båda var på -50% och det kändes som ett bra kap. Softshellrockarna är lite tunnare än vanliga vinterrockarna och tänker mej använda dessa som butiksjackor, i bilen eller då det inte är många köldgrader. Jag tror det är denna jacka, men förra årets färg och modell jag handlat.

2 svar på ”Vintern 2013-2014

    • Det blev en 98 åt henne. Viggo hade en molos vinteroverall i storlek 98 vintern då han var två. Den var annars passlig, men blev för kort i ärmarna. Så jag hoppas rocken ska vara bra. Nu vet jag bara inte hur jag ska göra med overallen, skaffa en 98 från Polarn eller bara leva med för korta ärmar nästa vinter.. Som tur har jag tid att fundera. Och kanske Elin inte har lika långa händer som Viggo. 🙂

Kommentarer är stängda.