Hänt i huset

Igår startade Viggos klubb och familjeklubben efter jullovet. Lyckad start för alla parter, även om Viggo en bråkdels sekund tyckte vi kunde stanna hemma. Orsak: det är så skönt med semester. Tänk så klok min 3,5 åring är.

1

Först på plats betyder att man i lugn och ro får plocka fram alla leksaker.

2

Det har kokats mat, bakats och bjudits på allt mellan himmel och jord. det underbaraste är att jag inte fått vara med alla gånger. ”Bli du mamma ner, så går vi upp med Elin” Elin kompar med ett ”mmm” (joo på hennes språk). De har lekt tillsammans en hel del på sista tiden.

3

Viggo pynjar, ibland i sällskap, ibland för sej själv.

4

Idag tittade solen fram för en liten liten stund. Härligt med lite ny snö, det ser genast fräscht och ljust ut igen.

5

Kylskåpsmagneterna har varit i användning. Hurra! Barnen brukar mest riva ner alla på golvet och lämna där. Men idag lekte Viggo med dem.