Axelväska och förvaringspåse

Jag sydde några grejer i julklappar åt barnens kusiner och kompisar. Ärtpåsarna har jag inte foton på, men ni vet hur ärtpåsar ser ut. Fyllde en del med ärter och en del med grötrisgryn. Olika stora påsar med varierande mängd innehåll. Intressantare så tänkte jag.

mekkotehdas olkapussukka

Den här väskan blev jag extra nöjd med. Modellen är från Mekkotehdas boken. Tyget har väntat många år i skåpet på rätt ändamål. Nu kändes det mer än rätt att sy åt prinsessor av det. Mekkotehdas boken fick jag själv i julklapp, nu ska här sys klänningar.

påse

En liten påse blev det också. Lite större hade varit bra. Tänkte den som en penal, men pennorna fick inte riktigt plats. Hoppas användaren har andra viktigheter som behöver en liten påse.

 

3 svar på ”Axelväska och förvaringspåse

  1. Snygga väskor! Snyggt du fick till det med prinsessklänningarna 😀 Man blir ju riktigt inspirerad, men vet inte om man har tålamod till sånt där smått påtande med dragkedjor o.dyl. 🙂 Boken måste jag dock få bläddra i någon gång 😀

Kommentarer är stängda.