Överraskningen

Jag trodde jag var på väg till Ekenäs första fredagen i januari. För att umgås med de underbaraste jag träffar allt för sällan. Men där fick jag mej. Sista fredagen i december klockan 17.21 ringde telefonen. Jag hade en kvart på mej att packa saker så jag kunde stanna övernatten i Ekenäs, vi var på väg NU. J visste om detta, han hade fixat å flickorna överraskade mej. Efter att jag kommit över chocken och det att mitt hår var smutsigare än smutsigt (bastun stod på agendan hemma) packade jag väskan och bytte kläder.

ekenäs1

Vi landade i Ekenäs två minuter före överenskommen tid, ingen Weckman-tidtabell mera, inte. Vi spendera kvällen i en gullig stuga vid havet.

ekenäs2

 

Glögg, middag, vin och underbara vänner, vad mer kan man behöva? För gamla minnens skull spelade vi ett varv ölspel. Vi fick oss ett gott skratt då vi insåg att vi i dag tog alla snapsar öl/cider som straff. I spelet är det vinnaren som får dricka. Vi forstatte med bilder från studietiden och pratade bort en god stund och den tiden.

ekenäs3

Kvällen eller natten fortlöpte med Alias, GT-sorbet och singstar. Vi stupade i säng en dryg timme före jag brukar vakna här hemma. En härlig kväll med HeiLei och Pupps! Tack vänner, detta gör vi om innan det blir sommar.

 

2 svar på ”Överraskningen

  1. Det var så sköj!! Tack för att du fick kidnappas! Och som sagt så bör vi göra det igen på våren, eller åtminstone senast med nån kräftisglöggkväll 😉

    Kommer du på årsfesten? 🙂

    • Det bör absolut göras igen!

      Det lutar mot årsfest 😀 Bara jag har nåt att ta på mej först.

Kommentarer är stängda.