Kollar runt

Under veckoslutet drog Elin över sej en förkylning. Nu verkar det som om Viggo gör henne sällskap. Dagens program fick vi inhibera, får se hur det går med resten av veckan.

På veckoslutet hade vi som tur inga stora planer. Den plan vi hade gick att genomföra med snorig dotter. Jag och J åkte på tumis till Finno och gick i några möbelaffärer. Barnen stannade hemma med sin moster och hennes sambo. Vi är på jakt efter nytt matbord och ny soffa. Vi hittade ett matbord, men för stort vårt utrymme. Vi hittade ett annat matbord, kanske lite för dyrt för våra pengar. Vi hittade några kandidater till ny soffa. Nu ska vi mäta här hemma, fundera lite, gå en omgång till i butikerna. Får se, kanske vi har nya möbler någon gång nästa år.

Några bilder på barnen från veckoslutet som gått.

16.12.12

 

Vi har läst böcker och sjungit sånger, Elins favorit sysslor för tillfället. Viggo har lekt med legon, duplon, Mumin och bilar. När han väl kommer igång, har han så fina lekar för tillfället. Elin och Viggo har sprungit av och ann och runt omkring här hemma. Elin i vinterskor och Viggo i nya vårskor. Till slut fick de så varmt så det tog skjortorna av sej.

2 svar på ”Kollar runt

Kommentarer är stängda.