Hama pärlor flyttade in

I dagens julkalender lucka, om man kan kalla det så i vår låda, fanns hamapärlor och några plattor. Har hållit mej från att köpa de där små pärlorna, de har kännats så små ännu för detta hus. Men hittade större pärlor för en tid sedan. Efter ett litet velande, slog jag till och köpte hem dem. Sedan fick de bo i skåpet tills idag, då det var bra med en lugn innesyssla.hama

 

 

Elin tappade intresset fort, men Viggo däremot orkade sitta och fylla hela ankan. Det tog en stund det. Under tiden pysslade jag en färgglad bil. Till sist strök jag båda två. Vet förresten inte när vi senast haft fram strykjärnet.

hama2

Viggos favoritfärg just nu är lila. Vissa dagar är det röd, andra dagar blå, gul eller grön. Han är inte så kräsen med färger.

 

4 svar på ”Hama pärlor flyttade in

  1. alltså det är det enda vårt strykjärn använts till de senaste ööh, typ 7 åren! 😀 Roligt med lite större pärlor! Kan tala om för dig att ligger det 1000 SMÅ pärlor på golvet kan man en liten stud känna sig rätt förtvivlad..been there, done that. 😉

Kommentarer är stängda.