Långhelgen

Vi har firat förlängt veckoslut utan måsten och planer (förutom igår). Det har varit skönt att vara tillsammans hela familjen och ta dagen som den kommer. Leka, sy, åka pulka, busa och äta gott, ett mycket bra koncept. Spontant besök har vi också haft. Igår gick mammas flytt av stapeln, jag var och hjälpte till medan barnen lekte loss hos famo&fafa.

Långhelgen inleddes för min del med god mat i goda vänner sällskap på Bistro o Mat. Tänk att ha en restaurang som är rankad till landes 18 bästa här i hemknutarna. Efteråt firades lite lilla jul hos grannarna.

Självständighetsdagen inleddes i pulkabacken. Det blev ett helt åk för mej och Elin, sedan var hon färdig. Vi fick söta Sofia med mamma på besök. Åt supergoda jultårtor av egen gjort deg.

Viggo trivs ute. Han åker, springar omkring, leker något han hittar på. Ensam kan han ännu inte vara på gården, men den vuxna med honom blir lätt uttråkad då han grejar för sej själv.

Då är det tur att Elin allt som oftast är med ute på gården. Hon behöver hjälp att komma upp då hon faller, hon vill gärna vara i famn eller annars bara ha sällskap.

Igår flyttade mamma. Nu borde huset vara så gott som tomt. Någon låda med mitt namn på lär där ännu ska finnas. Så en sista sväng ska det bli dit ännu. Och nej, det är inte de här lådorna som är mina. Vi talar om en liten låda.

Nu ska barnen hämtas hem från farmor och farfar. Ha en skön söndag!