Att lägga pussel

Det pusslas en hel del hos oss just nu. Det var en längre paus här innan, men nu intresserar det igen.

Viggos favorit pussel, Blixten från Bilarna filmen. Två pussel på 20 bitar. Det ena gillar han mera än det andra. 20 bitars pussel har han redan pusslat galant en längre tid. Kanske dags att skaffa ett med flera bitar för lite utmaning igen. Undrar om det finns något mellan 20 och 40 bitar. 40 låter så mycket.

”Ta en bild på mej och Blixten pusslet”

Elins favoritpussel är också Viggos Blixten pussel, bara för att det är Viggos favorit. Sällan får hon pussla det pusslet, dels för att det är alldeles för svårt för henne och dels för att bitarna allt som oftast åker i munnen. Ett pussel med små knoppar är mer passande för henne. Mumin pusslet gillar hon. Hon vet vilken figur som är vem när man frågar. Hon vet också vilken figur som ska i vilket hål om man frågar. Pratar gör hon då alltså inte ännu, inte mycket förståeligt i alla fall.

Skicklig är hon på att få bitarna på plats, bara hon har tålamod.

Ett svar på ”Att lägga pussel

  1. Va fint Viggo poserar 🙂 Måst ta en titt nästa gång ja går ti butilen hurdana pussel de finns…

Kommentarer är stängda.