Olyckan

Det hände en liten olycka igår. Den involverade Viggo och en glasdörr som stod öppen.

Ett litet hack på några millimeter och en massa blod i håret. Han steg upp från golvet, dörren till skåpet stod öppen. Huvudet har träffat dörrens hörn. Det gjorde fasligt ont, han grät och skrek. Putsa fick vi inte. Men kallt ville han gärna ha på. Han var tapper efter att han återhämtat sej från smärtan. Vi besökte inte en läkare eftersom det blödde så kort stund och han inte tappade medvetandet. Hade området runt såret varit mjukt, hade vi varit tvungna att åka till doktorn. Bulan i huvudet var hård, inte mjuk. På natten fick vi väcka honom regelbundet för att kolla att allt var bra. Allt var bra och klockan 5.40 tyckte Viggo själv att det var dags att stiga upp.

10 svar på ”Olyckan

  1. Ojnej stackars Viggo :(, de ser verkligen illa ut.. Hoppas de blir bra!
    Basti hälsar er alla! Sköt om er =)

    • Den där blodmängden i håret gör det hela värren än det lilla såret, men ont var det nog. Tackar för hälsningar och hälsa tillbaka! 🙂

  2. Ojdå! Men tur att inget värre hände. Man får väl räkna med lite smällar nu som då, fast hur vi försöker förutse alla faror osv.

    • Joo, smäller gör det var och varannan dag, hur man än gör. Och med två barn av livlig sort känns som att det smäller lite för mycket.

Kommentarer är stängda.