En produktiv dag

Det känns som att vi åstadkommit mycket idag. Man hinner med en hel del då det vaknas långt innan tuppen om morgonen. Eller egentligen är det inget storslaget vi gjort, men det känns som en hel del.

Medan Viggo var på klubben bakade jag och hjälpredan. (Planen var att baka igår kväll, men orken tog slut)

Medan barnen vilade hände det något med mitt hår. Har typ inget kvar nåt mer. Allt låg där i en hög på golvet.

Hade elavbrott i en kvart. Viggo var ivrig och vi plockade fram ljus och ljusslingor. Fortum installerade något här i vårt bolag, därav avbrottet denna gång. När vi fick tillbaka belysningen, ville Viggo fortsätta leka elavbrott med duplona. Han började leken med duplon igår och den har fortsatt idag. Han har blivit bra på att leka.

På eftermiddagen tog vi en promenad. Tro det eller ej, det är eftermiddag, klockan var fem när vi gick iväg. Vi gick till kyrkogården, tände ett ljus åt pappa (barnens mofa). Jag hade ingen aning om var man kunde lämna ljus åt dem som är begravda på annan ort, men Viggo visste. De hade tänt ett ljus där med klubben för någo vecka sedan och han hittade tillbaka till stället idag i mörker.

Det var vår onsdag så här långt. Nu följer ännu lite arbete i köket. Ni får se senare vad det blir.

8 svar på ”En produktiv dag

  1. Ååååh, vill se håret! Visa visa. 🙂 Minns alltid den där frisyren du hade på nyåret för tre år sedan (efter vår thailandresa) och hoppas alltid att du ska få kort hår igen! Är det kort?

    • Visst är det kort. Det är lite kortare än det där håret jag hade då. IIIIK! Ska visa bara jag får nån bild.

  2. Jag vill också se håret! O vad duktigt av honom! Här märkte jag detdär med att man kan tända ljus för de som ligger någon annonstans på allhelgona då jag funderade över ljushavet vid gravgårdens ingång. Mycket vackert och fint för dem som sörjer.

  3. Vill också se bild! Jaa!

    Så där såg det också ut då jag klippte mig förra veckan…två påsar med hår hos frissan då han sopade upp allt! 😀

Kommentarer är stängda.