Att klä sej

Elin gillar fortsättningsvis att klä på sej. Hon har blivit rätt duktig på det. Eller duktig på att dra allt upp längs benen, byxor, blusar, blöjor. Stolt går hon sen omkring med flera på byxor på samma ben eller som här en blöja på var ben.

Något nytt har det skett. I vissa tillfällen vill hon inte ha hjälp. Bra, men ändå inte. Ska vi ut kan hon dra overallen på sej med fötterna i ärmarna och före blöjan är bytt. Petigt av mej att villa avbryta och göra om? Kanske. Då jag säger att jag ska hjälpa och att blöjan t.ex. ska bytas kastar hon sej dramatiskt och låtsas gråter lite. För att göra scenen ännu mer roande ålar hon sej i famnen och är allt annat än sammarbetsvillig. Som tur är hon ännu lett att få med på noterna igen.

En tunika blev färdig sydd under lördagen. Den har varit halvfärdig sen sommaren. Är bra på henne nu och för liten snart. Tyget från Ikasyr, köpt för länge sen.

4 svar på ”Att klä sej

  1. Hihi, de ser ut som om hon sku ha såndäna sim”puffar” på benena 🙂 Va fint hon själv vill!!! Gullig tunika, syr du en ti mig oxå? 🙂

Kommentarer är stängda.