En tisdag inne

En hel dag inne med två semi sjuka barn. Elin snorar mycket, Viggo lite mindre, båda är stundvis hostiga. Jag var förberedd på att väggarna faller på och vi alla går på varandras nerver innan lunch. Men där fick jag mej allt.

Vi började morgonen med att leka med Duplo. Jag skötte det roliga, själva byggande medan barnen yrade omkring. När huset väl stod färdig blev de båda intresserade. Jag styrde leken lite, så båda fick plats.

Det eldades brasa i huset, djuren sprang omkring, blommor planterades, duplogrannar kom på besök.

Till sist ville alla figurer som var med i leken rida på djur.

Vidare har vi kollat på Emil i Lönneberga med Viggo, läst böcker med Elin, lekt med bilar, busat, jagat varandra, lekt kökslek och kiosk. Allt har jag då inte varit med på, vissa grejer har barnen fixat på tumis.

Hela dagen har inte varit en dans på rosor och inte varit lika harmonisk som på bild. Men svackorna har varit korta och lätta att komma igenom. Vi kör en hemma dag imorgon igen. Sällskap lär vi ska få, skönt så.