Fredagsutfärden

Idag styrde jag bilen med barnen öster ut. I nästan två timmar körde vi och så var vi äntligen framme*. Resan gick smidigt, Elin tog till och med en liten tupplur även om vi åkte direkt efter frukost. Ett annat stort plus, radion var på mer än halva vägen, sedan frågades det efter finska barnsånger.

När vi kom fram möttes vi av barndomsvän med son och två hundar. En frisk promenad i egnahemshusområdet ute på landet gjorde gott efter bilresan. Inne fanns det massor nya leksaker för Viggo och Elin. W var lite förundrad då de for fram bland sakerna, men hängde med mer än bra.

Pojkarna leker tillsammans med lite hjälp. Senare lär Viggo ut hur man hoppar i soffan, bland annat.

Den här bilden beskriver vår gemensamma tid bättre än bra. Ett barn hittar nåt att leka med, två andra vill göra samma sak samtidigt.

Munnarna på oss mammor gick i ett. Det var igen för länge sen vi sågs sist. Tiden gick alldeles för fort. Plötsligt var alla barnen trötta och det var dags att börja hemresan. Elin somnade bums och sov en timme. Viggo tog lite tid på sej, somnade och som en halvtimme. En mycket skön hemresa. Vi tackar för oss och kommer snart igen, det lovar vi!

*Vi gjorde ett lite löfte om att inte flytta längre ifrån varandra.

3 svar på ”Fredagsutfärden

  1. Pingback: En utfärd österut | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.