En söndag i oktober

Idag var jag ensam hemma i över sex timmar. Klagar inte. Planen var att plocka undan i tamburen, tvätta smutstvätt, röja lite i övrevåningen och blogga.

Plockade bort mina sommarskor, vips blev det utrymme i tamburen. Tömde barnens klädlåda på onödiga plagg för denna årstid, vips blev det mera utrymme. Samlade barnens sommarskor och förde till förrådet, mera utrymme i tamburen. Hittade för små gummistövlar, förde till förrådet och ni förstår, mera utrymme i tamburen. Gick ännu en tredje gång till förrådet med en kasse vinterkläder. Tänkte att de kan vänta där på vinter lika bra. Tre maskiner byke fick jag tvättat. Lite fick jag fixat uppe bland alla klädhögar som väntar på olika förvaringslösningar. Blogga har jag gjort mycket idag. Dammsög hela hemmet, då alla ytor var tomma. Kände mej effektiv.

När familjen kom hem gick vi över till grannarna.

Där hade det kalasats och de ville ha hjälp med resterna. Smörgåstårta, pätkismuffins, lakritstårta, morotskaka, ojojoj så gott det var! Nu tackar magen för veckoslutet och välkomnar måndagen utan godsaker.

Viggo och E lekte butik. Roligt att de jämnåriga börjar hitta varandra.

 

6 svar på ”En söndag i oktober

  1. Hej! Har haft lite bloggpaus, inte tittat in på över en månad och Åj, säger jag; så mycket ni hunnit med! Härlig resa ( JAG VILL ÅÅÅÅÅÅÅ!!!) och sen den där kakan du gjorde åt din systeri. Den är så fin! ( var fin ) Du är så himla duktig!

    Det var det, sku gärna ha kommenterat mer personligt på flera av inläggen, men har inte tiiiid…fattar annars int hur andra mammor hinner blogga. Jag har bara en liten sprattlig en och jag har fullt upp med henne :))

    • Roligt att du tittade in och han skriva en så lång kommentar. 🙂 Jag kikar in hos dej titt som tätt, men hinner sällan lämna spår. 🙁 Bloggar då jag är ensam eller barnen sover, annars är det omöjligt.

  2. ROLIGT då du är tillbaka 🙂 jag hann bli orolig då det plötsligt blev en lång tystnad…
    Det var roligt att höra av dig från Kreta, jag var där i somras och det var skööön och supergod mat. Kram Nilla

    • Här är jag 🙂 Det blev mera paus än jag tänkt. Oj, måste komma och byta Kreta tankar med dej och visst är maten där underbar. kram

Kommentarer är stängda.