Hoppsan!

Det blev en ofrivillig bloggpaus under resan. Som sedan forsatte när vi kom hem. Under resan hände det jag aldrig tänkt skulle hända. Och nej, ingen av oss blev sjuk. Det var mera materiellt. Min telefon sa upp kontraktet. Plötsligt en kväll stängde den av sej själv och gick inte längre på. SUCK! Min IT-Nisse fixade, men allt var borta. Precis varenda kontakt, fotografi, app. ALLT. DubbelSUCK! Jag hade som plan att dokumentera under hela resan, något från varje dag. Lite som en dagbok för eget minne.

Resten av resan gick mer än bra, även om jag inte hade en telefon. Eller jo, jag hade en telefon, men ingen större nytta av den. Vi cyklade i fyra dagar till. Härligt sett att komma fram. Vi simmade, Viggo blev ett vattenmonster. Vi åt, ena maten godare än den andra. Jag bara älskar den grekiska maten. Mums. Vi njöt, underbart att få vara hela familjen tillsammans utan måsten och en massa annat. En alldeles underbart härlig semester i ett nötskal. De bästa två veckor på länge! Jag längtar redan tillbaka.

Jag har i planerna att ännu skriva nåt smått, sätta upp några bilder, får se hur det går. Men här kommer en bild från sista dagen vid poolen. Hela familjen i stora bassängen. Det krävdes lite lockande, men båda kom med oss till slut.