Ljus och editering

Tände ljus och prövade lite inställningar på kameran. Ljuset är det samma på alla bilder.

 

För tillfället har jag lite inspiration för ett ordentligt fotoediteringsprogram. Vet bara inte vilket som är tillräckligt användar vänligt. Antar att ett sådant program ger mej möjligheten att pynja olika collage. I stil med Malins eller Marias. Blir ibland väl utdragna inlägg då alla bilder hamnar efter varandra i en lång rad. Och lite tråkigt också, tycker jag.

2 svar på ”Ljus och editering

  1. Fotocollageprogram o online dylik sörvis hittar du me att googla ”photo collage program” Mac o Win finns. Fotoediterigsprogram vet jag inte nån som klarar just det. IrfanView e ett enkelt fotoedit program som e behändigt tex minska bitvolymen på bilden för webbruk, skära bort, ändra färgsätting mm .
    H. Lasse

Kommentarer är stängda.