Små grodorna, små grodorna

Det var en händelserik lördag. Tycker att det är lite tråkigt då allt program infaller samtidigt. Då är det omöjligt att delta på allt. Fick skippa detta, alldeles jätte synd. Men fick istället vara med på en möhippa en stund. Världens bästa Puppan ska gifta sej om några veckor och detta måste såklart firas. Några bilder ger jag lov åt mej själv att visa, resten hålls hemliga.

Vi ”väckte” the-bride-to-be (som satt och åt frukost) med sången små grodorna.

Fortsatte med lite skumppa, en promenad och en ridtur.

En supergod brunch serverades.

Delikata italienska pajer med fina bilder på vad de innehåller.

Alldeles för fort var det dags för mej att klä av lein och dra på festklänningen. Varför, varför, varför ska allt roligt inträffa samma dag? Men oj, så roligt det var så länge jag kunde vara med. Varför ordnar man inte möhippor oftare?