Höstdag

Det kändes lite kyligt i bara college igår på förmiddagen. Hutter hutter. Jag hade klätt lite mera kläder på barnen, tror att de hade tillräckligt på sej. Själv saknade jag mera kläder och kanske strumpor. Men vill inte inse att det är slut på värmen för den här gången. För visst är det mysigt med höst också, intalar jag mej själv.

Bjuder ännu på en bild på Elin i vinteroverall. Polarn o Pyret med två dragkedjor i storlek 86. Viggo hade den i samma ålder. Tror den passar henne sen när det gäller. Förhoppningsvis inte ännu på några månader. Gillar för övrigt en egenskap extra mycket i PoP overallerna, de går att spänna i midjan med gummiband och knapp. Vilket passar våra pinnar mer än bra.

 

 

4 svar på ”Höstdag

  1. Alltså vi hade helt samma overall åt Elvin då han var 1,5år o samma stl!! Men jag gick och sålde den (fick bra vinst!) förra våren för tänkte att den kanske är lite pojkig åt Leona, fast den ju inte alls är det. Nå väl hittade sen en pink-lila Lindex FIX på -50% rea (så 35€) så den får duga i vinter, megastor den också. Er Elin är förresten nästan helt lika stor som Leona var vid 1år (73cm/ca 9kg). Nu har vi snart 1,5 års rådis och tror att hon bara vuxit lite i längden men inte så mycket på bredden så hon e nog en likadan ”kukkakeppi” som sin broder 🙂

    • Hih. Tänkt att det råkar. 🙂 Jag kan tro att du gjorde bra pengar på overallen. Hade tankar på att sälja, men sparade. På våren/nästa höst blir det sedan dags att sälja.
      Våra barn tycks vara rätt lika uppbyggda. Ska bli roligt att få träffa er på riktigt snart 🙂

  2. Jo likadana flickorna iaf fastän Viggo är nog längre! Nå vi kan jämföra imorgon 🙂 Månne Elvin fattar vem du liknar 🙂 Eller Leona…nä kanske inte ännu. Hon e bara lite råddig tillsvidare. Blir skönt med hemmadag imorgon (påminn mej om att jag sa det sen när dom båda skriker hos Maria på eftermiddagen och jag skäms…).

Kommentarer är stängda.