Åskvädret

Det började med buller. Vi trodde en lastbil körde förbi. Men bullret fortsatte och det blev bara mörkare ute. Så kom ösregnet. Och blixtarna. Och ännu häftigare buller. Inget mysigt sommarregn här inte. Men ut ville barnen. Viggo kom fort in, ljudet skrämde honom och regnet var kallt. Elin däremot trivdes bättre än bra, det var svårt att få in henne.

 

4 svar på ”Åskvädret

  1. Oj hopetossa Elin 🙂 Nåh, nu ha vi ju oxå stått i ösrägn under stuprännan, kommer su iihåg =D Vi hade oxå åska o några blixtrar på jobbe men de kom int mer än några droppar vatten… Hemma såg de ut som om de sku ha kommi mycky vatten!

  2. Det där med åska har jag helt missat..lätt hänt då man bor i höghus!

    Ljuvlig bild på Elin! den skall förstoras till en tavla, bestämmer jag nu 😀

    • En tavla, hmmmm.. Värt att tänka på 🙂 Åskan lär ha varit mycket lokal, den tycks ha dragit här över oss.

Kommentarer är stängda.