Bilstols förändringar

Hela sommarn har det planerats och funderats kring bilstolar. Vi hade på det klara vilken Viggo skulle få, men den fanns inte i butiken för tillfället. Så vi bestämde oss att vänta tills de får in den igen.

Nu behöver vi inte vänta. Det gick så bra, att en Js arbetskompis hade en överlopps stol. Samma märke som den vi haft åt Viggo, lite äldre modell. Nu sitter våra barn i likadana stolar. Viggo fick den ”nya” för vi hade pratat att han ska få en ny. Elin ärvde Viggos, som har lite bättre skydd för ett mindre barn. När Viggo växer ur den här stolen, tror det blir på längden före vikten, blir det att skaffa en bilbältesstol åt honom. Då är urvalet större än det vi hade nu.

Här sitter Viggo.

Här sitter Elin.

2 svar på ”Bilstols förändringar

    • Det gjorde vi 🙂 Nu väntar bara testkörningen. Hoppas Viggos huvudet inte är för högt för stolen bara..

Kommentarer är stängda.