Myskot besök på dagisgården

Mitt i kvällssysslorna möter denna syn mej då jag ska dra för gardinerna i Viggos sovrum. (Nån minut tidigare var det tomt där)

Istället drar jag upp spjälgardinerna, flyttar leksakslådan* till fönstret och hämtar Viggo.

Där står jag och barnen och kollar på bilen och männen. De rullar ut och in en vattenslang. Inget annat. Underligt. Viggo pratar och funderar. Jag svarar så gott jag kan. Har ju ingen aning om varför de var här och värför de inget gjorde. När slangen är packad och männen tillbaks i bilarna (två i den stora och resten i den lilla) åker de iväg. Vi blev upptäckta. Blåa ljusen blinkar till som hejdå. Viggo och Elin vinkar. Lika plötsligt som de dök upp var de borta. Jag stänger gardinerna och vi fortsätter med våra sysslor.

*Viggo anväder den som pall

2 svar på ”Myskot besök på dagisgården

  1. För nyfikna finns en sida som heter tilannehuone.fi 😉 Även om jag inte hittade något om denna utryckning där..

Kommentarer är stängda.