Nästan klart

Medan jag och barnen poolade byggde J terrass. Jag gillade vår arbetsfördelning. Efter lunchen fick han hjälp och arbetet löpte smidigt. Det pratades till och med om att få arbetet färdigt då på onsdagen.

Höstfloxen väntar på den nya blombänken där framför nya terrassen.

Fyra händer att alltid bättre än två då bräder ska måttas och placeras.

På nolltid hade de fått ramen fixad.

När kvällen blev sen var det bara tre plankor kvar. De fick vänta tills torsdag morgon.

Nya ytan hel. Lite skruvar saknas ännu i skarven till grannarnas terrass. Nästa vår slipas den gamla terrassen och hela allt ska få en enhetlig färg. Som tur har vi betänketid med färgen. Vi vill ha en ljusare, men har svårt att välja nyans. Hurdan grå, hurdan vit. Vad blir för ljust, vad blir för grått eller för vitt.