Parkträff

Pojkarna förde bilen till verkstaden. Flickorna lekte hemma. Familjen träffades i parken en timme senare. Viggo hade cyklat från verkstaden till parken vid åldringshemmet och cyklade hela vägen hem när vi lekt färdigt. WAU! säger jag.

Elin övade övade och övade. Hon gick runt leksakslådan flera varv om och om igen.

Dricka i sommarvärmen. Elin gillar nog Viggos mera än sin egen. Dags att skaffa en med namn åt henne också.

Syskonen lekte en stund tillsammans i sandlådan.

Vi hoppade längdhopp. Jag skuttade inte längs, men inte kortast heller. Ni får ett av Viggos hopp på bild, jag blev inte förevigad.

När vi kommit hem, lekt en stund på gården var det dags för lunch. J ropade Viggo och äta. Det hördes ett högt YESS! från sandlådan. Det händer typ aldrig att han är glad då det är matdags. Morgonen cykeltur satte sina spår i magen.