Spontanitet

Något som skulle bli en ensam tråkig kväll hemma, blev en kväll med spontan skumppa och marrängbakelse på terrassen.

Mums! Hur gott som helst.

Vi smakade på de söta popcornen med chokladränder. Till slut var nästan alla uppätna. De smakade riktigt gott. Sött, inte salt.

Det är inte okej att frysa ute en junikväll. Detta ätgårdades med varm glögg. Vi skålade för en trevlig väntan på julen. Haha. Visst smakade det gott med varm dricka, det medger jag. Som tur smakade det inte så mycket jul.

När klockan var alldeles för sent och det redan var mörkt ute kröp jag i säng. Efter för få timmars nattsömn (för mig) vaknade barnen. Nu är lördagmorgonen i full gång. Jag tackar för en trevlig fredagkväll varvad med skratt och allvar. Flera oplanerade terrasskvällar välkomnas med öppna armar.

4 svar på ”Spontanitet

Kommentarer är stängda.