Se hon går!

Elin har börjat gå. Sedan början av veckan har hon tagit några steg då hon blivit distraherad. Idag har hon medvetet gått omkring. Skrangligt är det, men hon promenerar på egna ben. En russinask fungerade som moraliskt stöd i handen på henne. Så nöjd är hon dessutom. Räknade inte stegmängden hon tar utan att falla. Men tippar på 5-10.

Det är så gulligt då hon staplar fram. Vinglar fram och tillbaka. Ibland hittar hon balansen. Ibland tappar hon den och faller pladask. Det stör henne inte, istället söker hon sig upp igen och börjar om från början. Härligt!

10 svar på ”Se hon går!

  1. Eikä!!! Hyvä Elin 😀 Nyt viimeistään tuntuu, ettei olla nähty LIIAN pitkään aikaan! <3

  2. Tjohoo 🙂 snart kan hon komma springandes ti oss 🙂 De va så rörande att se henne stapla fram några steg igår, härligt!

  3. Oj så tiden går snabbt! Viggo och Elin e så söta.
    P.s Jag ha oxo börjat blogga, ska se om de blir ngt av de 🙂

Kommentarer är stängda.