Grävmaskin i skogen

Vi har stått med öppna munnar och kollat på en grävmaskin idag. Inte för att det är något speciellt med en grävmaskin i sig. Men den körde upp för mammas branta backen och in i skogen i halva backen. Som sällskap hade maskinen en man med motorsåg. De röjde på den tomma tomten. Snart ska de byggas hus i backen.

Backen är en utmaning med bil. Speciellt på vintern. Det såg inte lätt ut att köra upp grävmaskinen.

Men uppåt kom den i sakta mak. Även om vägen just och just var tillräckligt bred.

Tänk att köra en så stor maskin att man inte behöver bry sig om vägar. Det är bara att köra in fast det verkar ogenomträngligt. In i skogsdungen till vänster är den på väg. Glömde givetvis knäppa bilder på stället efter att de röjt.

Ett svar på ”Grävmaskin i skogen

  1. Oho… Märkte att plänten där va ti salu för en tid sen, snabbt gick de tydligen när byggandet starta… 🙂

Kommentarer är stängda.