Vattenlekarnas månad

På sommarn ska man leka vattenlekar. Idag har det kanske varit sommarväder ute. Jag vet inte. Har varit till postlådan en gång. Annars har vi varit inne. Två små sjuklingar. Snuva och stegring. Viggo ville ut. Viggo ville leka vattenlekar. En av två gick att förverkliga.

Fram med två tvättfat och alla badleksaker. Duschen på. Nöjda, glada barn som lekte tillsammans i närmare 30 minuter. Den bästa stunden idag.

Det blev varmt och fuktigt i badrummet. Prima för snoriga näsor.

De är som natt och dag i duschen, våra barn. Viggo gillar vatten, men vill inte väta ansikte. Tycker inte riktigt om att duscha, är mera badkarstypen. Elin har ingen skillnad. Hon kan sitta mitt i duschstrålen och blinka med ögonen hur länge som helst. Vatten älskar de båda. Väntar på mera utomhus vattenlekar.

2 svar på ”Vattenlekarnas månad

  1. Ah, värme o fukt e de bästa ja vet för tillfället, då går de att andas…tyvärr varar de int länge när man kommer bort från duschen…

Kommentarer är stängda.