Här går det undan

Det är svårt att hänga med i svängarna. Elin går med stöd. Hon står bråkdels sekunder utan stöd, hon vet nog inte om det själv. Hon försöker klättra upp över allt, som tur är benen ännu för korta. Trappan klarar hon nog av att klättra i.

Viggo fungerar som tyngd i kärran, annars går det nästan för hårt. Hon klarar det utan också, men det ser farligare ut så.

Viggo har svårt att anpassa sej till allt det nya med Elin. Hon kräver ju lite mera uppmärksamhet just nu, vilket han har svårt med. Dessutom tar hon hela tiden mera plats här hemma. Hon finns över allt , vill ha uppmärksamhet, vill ha leksaker och vill vara med Viggo. Jag tror Viggo nu har det tuffare som storabror än då när Elin föddes. Då gjorde hon mycket lite anspråk om sej, eller på ett annat sätt. Det tar en tid och sedan normaliserar sej dagarna igen. Hoppas jag.

6 svar på ”Här går det undan

  1. Precis så där tyckte jag också. Det var liksom lätt då F bara sov o låg på golvet… Men sen då han började röra på sig så var man nog ganska slut på allt vaktande hit o dit. Men nu igen är dom världens bästa vänner <3

    • Det ändrar titt som tätt. Det tar en stund igen och sen kan hon själv och det lättar lite. De är så härliga, era juveler 🙂

    • Med Viggo som tyngd blev farten inte så hård. Utan Viggo var det kärran som förde Elin och inte tvärtom. 🙂

Kommentarer är stängda.