Nattrapport

Elin har sovit sin första natt utan någon mjölk alls. Det skedde misstag, egentligen. Jag var inne hos henne klockan 2.45. Hon lugnade sej i famnen och fortsatte sova i egen säng. Nästa gång vaknade jag klockan 6.15 när Viggo tassade in i vårt sovrum. Han ville lyssna på Mamma Mu åker rutschkana CD-skivan. Då sov Elin ännu i egen säng.

Elin har sovit med oss på natten i säkert en veckas tid. Hela den tiden hon har haft flunssa. Hon har också druckit mjölk en gång varje natt. Vissa nätter två gånger. Detta var en positiv överraskning. Jag hoppas det fortsätter lika fint och inte bara var ett misstag.

 

4 svar på ”Nattrapport

  1. Kan tänka mig hur skönt det känns!!

    Min Hilda gjorde det hela veckan då vi var på resa. Hon sov 13 h nätter då. Det hände sig också på vintern att hon sov över 10 h i sträck på natten. Men nu är vi tillbaks vid det att hon sover 6-7h och sedan vaknar… jag är själv så trött så jag inte orkar ta itu med det utan matar henne snällt bara. Tror hon nog sku va ganska lätt (?) att få att sova hela natten..men, men… åjj, sorry för lång utläggning!

    • 13 timmar! WOW! Snyggt, även om det bara var tillfälligt. Elin har aldrig sovit mera än just 6-7 timmar i sträck, ännu heller. Jag känner precis so du, man tar den lättaste utvägen för att få så mycket sömn som möjligt själv.

Kommentarer är stängda.