Dött internet

Andra dagen i internetskugga avslutas. Elisa strular och det är visst ett större område utan net här i området. Min telefon är dessutom så gammalmodig att den inget internet har, så jag vet inget om någonting för tillfället. Får ta igen mej sen när problemet är fixat, svarar på kommentarerna också sen.
Elin blev 8 månader idag och det firades med ett osteopat besök. Vi passade på att hälsa på hos min mormor, som bor på vägen till osteopaten, och hade min mamma med, alltså många flugor på en smäll. Imorgon på morgonen har Elin rådgivningskontroll, sen har vi nya strategiska mått på flickan.

Nu ska jag krypa i sängs, andra dagen i rad som det lyckas före klockan 22. Något bra med att vara utan net!

Fick låna Js telefon för att få detta skrivet.

2 svar på ”Dött internet

    • Joo, det är skönt att tänka på annat, men ett visst internet beroende tycks det finnas.. 😉

Kommentarer är stängda.