Snart kommer våren!

Snart kommer våren, säger Viggo alla gånger vi går ut och han ser den snöfria vägen och gräsmattan som syns här och där. Han väntar nästan mera än jag på våren, då får han fram innebanbyklubborna, alla bollar och cykeln från förrådet. Cykeln kan vi ta fram bara vi skaffar en tillräckligt stor hjälm, den från sommarn/hösten är redan liten.

I vänta på våren köpte vi tulpaner idag. Och inte vilka tulpaner som helst, utan dom underligaste och kanske ful-snyggaste som fanns. Jag var tvungen att ta just de här, för vill se hur dom ser ut då dom slår ut.

2 svar på ”Snart kommer våren!

  1. Här med, mini-f meddela att snart e de vår o då ska hon ut o cykla med Viggo… 🙂 därinnan had hon berätta att då pappa packar kappsäck o åker ti Schweiz så packar hon kappsäcken full me kläder o åker ti Viggo… 😉

    • J höjde just sadeln och styret på Viggo sparkis, så nu kan grynena cykla tillsammans. 🙂 Hon är jätte välkommen hit när som helst! Bra att hon packar mycket kläder, så kan hon stanna länge! Det gillar Viggo. 😀

Kommentarer är stängda.