Muminmuggar 2012

Hurraa mugg, WDC (world design capital) till ära. Finns att köpa i utvalda butiker hela året.

Mymlans och Lilla Mys mor och syskon, kommer i början av mars. Ett av avsnitten som tittas ofta hos är just det där denna syskonskara förstör allt och Mumintrollet bygger ett eget hus.

Primadonnas häst, från översvämingsavsnittet. Finns att köpa i april, tror jag det var.

Ingen är säkert överraskad om alla tre kommer att flytta hem till oss? Vad tycker ni om dem? Jag gillar dem alla, kan inte säga vilken som är favorit. Väntar ännu också på en Trollkarlen mugg, Tofslan&Vifslan finns ju ren och dom hör ju lite ihop.

6 svar på ”Muminmuggar 2012

  1. Nep inte överraskad… 🙂 e någon av dessa redan önskade i födisgåva?annors paxar jag den mellersta… 🙂 jag tycker kanske bäst om den mellersta med mymlans o lilla mys mamma o syskon…
    Samtidigt e ju dendär första wdc muggen annorlunda o nog på sitt sätt ganska snygg… 🙂

  2. Oj va den där jubileumsmuggen har trista färger…liksom lite kaamosaktig är den ( men det e ju ba min åsikt!) De där två andra har så härliga färger. (enligt mig- hahhaa, vad jag upprepar mig!)

    Härligt om du samlar på muggarna så är det ju lätt att köpta små presenter åt dig!

    • Frågar man mannen i huset är det inte lika härligt. Jag har redan så gott som alla som finns (inte såna från 90-talet och äldre) och det är inte några det.. Dom tar liksom lite plats i skåpet 🙂

Kommentarer är stängda.