Mönstermonster

Vad har jag sysslat med under veckoslutet? Joo, ritat av mönster och tillrätt mat. Det sistnämnda har varit betydligt mera avkopplande än det förstnämnda.

Papparazzikråkan har varit i farten och fotograferat mej i köket:

6 svar på ”Mönstermonster

 1. Den där andra bilden ser ut som en metrokarta 😀

  Hua, jag får ännu kalla kårar då jag tänker på då vi hade textilslöjd i lågstadiet och högstadiet och då jag ännu sku ha textilslöjd då jag studerade… på min tid fick man inte välja som barnen får nu. Jag och en kompis satt bara och pratade på lektionerna – hehhe.

  • Det ser faktiskt ut som en metrokarta, det tänkte jag inte ens på 🙂

   Får se hur långvarigt mitt intresse blir.. Kan bli kortvarigt om det inte går som jag vill. 😉

 2. Vad ska du sy? Har du nåt trevligt mönster? Får man låna? Här e en annan som blev jätteintresserad =)

  • Barnkläder, vilken överraskning! 😉 Kan inget säga om mönstren ännu, men jag får berätta mera sen när jag gjort nåt mera. Ska börja med en pyjamas åt Viggo, den behöver inte se dagsljus så tål lite fel. Sen ska det bli långärmade och t-shirts åt Viggo och tunikor och klänningar åt Elin, men bara planer än så länge. Mönstren ha jag ritat av från diverse ottobre tidningar grannen lånat från biblioteket och från några hennes egna tidningar.

Kommentarer är stängda.