En förmiddag i solen

Är det någon som har missat att solen faktiskt sken idag? Det var ett alldeles härligt väder på förmiddagen och mer än passligt hade vi knatterytmiken ute sportlovsveckan till ära.

Viggo klädde på sej yllesockor, skor, college och mössa. Jag fick hjälpa med rosetten. Sedan var han klar. Ingen vinterhaalare, nej. Okej, jag öppnade dörren åt honom och sa att han kunde gå ut om han var färdig. Han började gråta, ville inte ha haalaren, men ville inte gå ut, jacka kunde han ha. Men vi har inte vinterjacka&byxor, så det blev vinteroverallen till slut.


Skidglasen på och redo för allt.


Vi sjöng och lekte lite ute. Här sover björnen.


Vi åkte lite pulka. Viggo åkte två gånger, jag åkte inte alls, jag fick aldrig möjlighet till det.


Varm saft och havreflarn, visst smakade det gott där ute i solen.


Jag fick bra motion då jag skuffade denna sammansättning på snöiga/isiga/oplogade vägar.

3 svar på ”En förmiddag i solen

Kommentarer är stängda.