Simma simma i en simbassäng

Idag inleddes de regelbundna simhallsbesöken efter en paus på minimi 9 månader. Jag har inte varit sen Elin föddes och inte var jag under sommarn heller. Skönt att en dag i veckan få göra något utanför hemmet och utan barnen. Även om detta inte är revolutionerande med tanke på sommarn 2012, men ett litet steg i rätt riktning.

Medan jag svettades i bassängen hade J hand om läggningen av barnen. Jag fick komma hem till en tyst lägenhet med sovande barn, skönt! Annat hade det varit lite tidigare. Viggo hade haft sitt livs första näsblod, utan att han petat sej i näsan påstod han. Pyjamasen och dynvaret hade bytts till rena och ett halvt paket näsdukar använts. Elin deltog med skrikfest. Allt medan jag viftade febrilt för att hållas på ytan.

 

2 svar på ”Simma simma i en simbassäng

Kommentarer är stängda.