Klubbenpremiär

Första besöket till klubben för iår var en succé. Alla trivdes och var på gott humör. Nu sover de båda som stockar och jag önskar de sover en stund till.

Viggo visste genast vad han ville leka med, parkeringshuset.

Elin stor trivdes med så många mammor, pappor och barn att titta på. Lite tråkigt tykcte hon det va med mattor på golvet, det är så svårt att komma fram. Hemma har vi inga mattor och det går hur enkelt som helst.

 

4 svar på ”Klubbenpremiär

 1. Hej!
  Hurudan klubb är det ni går till? Och var finns den?
  Har svårt att hitta något liknande, vet inte änns var jag skall leta. 😉

  • Det är församlingens föräldra-barn klubb. Kolla församlingens hemsidor där du bor eller rådgivningens anslagstavla, så hittade jag infon. Även Folkhälsan och MLL ordnar klubbar på vissa orter. MLL dock på finska.
   Men börja med att kolla med din församling/församlingen på din ort, rådgivningens anslagstavla/ någon i personalen kanske okcså vet och Folkhälsan internet sidor. Hoppas du hittar nåt som passar 🙂

 2. Tack! =)
  Jag har lite sånt gjort. Men tycker inte att det finns något just sådant här. Måst fråga nästa gång på rådgivningen mer. =)

  • Hoppas tanterna där har svar åt dej. Låter underligt om det inte finns nån verksamhet alls åt föräldrar som är hemma..

Kommentarer är stängda.