Lyckan att lyckas

Den känslan då man lyckats över alla sina förväntningar! Underbart! Nu sitter jag i soffan och myser mer än nöjd över mej själv.Det handlar om kakan, den väntar i kylen på kalaset imorgon. Fotar den i dagsljus och visar sen. 5-åringen får dessutom några grisar på pinne som bonus. Den arga fågeln måst ju ha något att träffa&förstöra, om jag alls förstått spelets gång.

Det har för övrigt varit en händelserik och rolig dag idag. Nu är första gången jag sitter framför datorn i annat syfte än recept och bilder på tippan. Jaa, det är väl första gången jag sitter ner och gör inget idag.

På morgonen kollade vi ett antal Mumin och Pingu avsnitt med Viggo innan vi åkte till Jumbo för att träffa två härliga med sina pojkar. Av alla underbara vänner jag har, är Hanna&Jenny de jag känt allra längst, sen vi var fyra eller fem år gamla? Vi umgås inte ofta, kanske distansen har nåt med saken att göra, men vi är vänner för livet. Det är så lätt att vara i det sällskapet.

Efter café, shopping och matbutik åkte jag och barnen efter J från jobbet. Det var en skön hemresa, båda barnen sov så gott som hela vägen från Vanda. Hemma, brast Vigggo ut i gråt då Nikke inte ännu hade kommit. Glädjen var stor då min bror kom 10 minuter senare. Vi åt tortillan, pojkarna lekte och kollade NHL på tv. Jag började dekorera kakan.

Egen anmärkning: Fotografera mera, så inläggen blir annat än text. Och ta det lugnt nån gång, det är också riktigt skönt.

 

4 svar på ”Lyckan att lyckas

Kommentarer är stängda.