Funderingar kring kamera

Namnfesten var fin, intim och rörande. Tack föräldrar med dotter. Har tyvärr alldeles för få foton, som dessutom är dåliga. Hade bara pocketkameran med mej, som redan har många års användning bakom sej alltså blir bilderna usla. Som tur har jag blivit lovad fina bilder.

Kameran då. Vi har en systemkamera med extern blixt (interna är sönder..), men den orkar jag inte alltid bära med mej. Bilderna blir fina och skulle bli ännu finare, om kunde använda den.

Ska lära mej använda systemkamerans funktioner bara jag hinner.

Ska även skaffa en ny pocketkamera, bara jag vet vilken jag vill ha. Tippar på nån Canon, har inte haft andra märken och är lite rädd att byta.

(hur i all världen får jag in en bild från internet hit på bloggen?)

 

 

2 svar på ”Funderingar kring kamera

  1. Bra att festen var fin! Man kan väl nog välja ”blogga det här” eller något sådant. Jag brukar ändå ladda ner bilden från nätet till min dator och sedan använda den, såklart länkad till ursprungsstället!

Kommentarer är stängda.