Idag blev den tredje Angry birds tårtan klar. Den första och den andra. Nummer tre blev ett med kakaobotten fyllt med lime-vitchokladmousse och mjölkchokladmousse med mörkchokokross.
Mjölkchokladmousse med mörkchokokross
180 g mjölkchoklad
2 dl vispgrädde
1 dl kvark
ca 75 gram finhackad mörkchoklad
Smält chokladen. Vispa grädden. Vispa ner kvarken och den smälta chokladen som svalnat något. Tillsätt den hackade chokladen. Behövs inte gelatin, chokladen gör att det stelnar. Gott och mycket enkelt att göra.
Grattis Anton på 8 årsdagen!
En bonusbild på Viggo som är med och fixar eget av sockermassa.
Duktig är du! Fin kaka igen 🙂
Tack snälla du 🙂
Oj waude va fin den blev 🙂
Tack 🙂
Heja Anni! Wow, säger jag igen!
🙂 Tack ska du ha