Trädgårdsarbete och terrassplaner

Vi har fixat lite på gården. Jag har vätt ner mylla. Viggo har kalkat gräsmatta och skor. Vi har sått salladsfrön, passligt då alla andra snart får skörda. En basilika och en persilja köpta från butiken fick flytta ut. Får se om det överlever flytten. J har klippt gräs och spolat av terassen. Elin har smakat på det mesta och försköt kalka hon med.

Sedan satt vi och planerade. Terrassen ska ha annan färg. Den mörka må vara snygg, men den bränner, så het blir den i solen. Därför är ett gammalt dagtäcke utbrett där nu. Dessutom planerade vi på allvar att bygga ut terrassen fram till grannens staket. I samband med utvidgningen skulle alla bräder bytas ut, de gamla är ställvis lite stickiga. Hoppas vi får nåt gjort då J blir på semester (pappamånad) efter midsommarn.

Grannarna har en fin grå nyans på sin terrass. Tror det kommer att bli ett svårt val av färg. Klart är att den ska vara ljusare än nu.

EDIT: Efter att läst detta har jag igen lärt mej något nytt. Att stava till terRass. Kommer säkert att komma ihåg det resten av mitt liv. Tack!

Ett svar på ”Trädgårdsarbete och terrassplaner

  1. Pingback: Salladsrapport | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.