Vår helg: möbler, resfeber och skridskor

Motvilligt lämnar jag helgen som varit bakom mej. Trevliga stunder och roligt program har avlöst varandra. Jag vill egentligen inte släppa taget och börja ny vecka. Samtidigt känns veckoslutet lägre än det egentligen varit. I slutet på nästa vecka har vi redan en 3-åring i huset.

Den blivande 3-åringen har rivit i ribbstolen med verktygen. För övrigt har vi fått några nya möbler. Så sent som ikväll byggde Elin och J ett skåp till badrummet. Den tjejen, hon kan hantera borrmaskin och mer intresserad av att montera möbler än jag.

Vädret har varit perfekt. Igår fick jag andas frisk luft på en långpromenad med en vännina. Efter det hade vi båda lovat våra döttrar att baka muffins. Vilket sammanträffande. Idag har familjen åkt peffis i isbacken.

En annan ny möbel är bordet till Arons och Elins rum. Äntligen. Skivan har vi planerat behandla vit. Får se när vi finner tid och inspiration. I skrivande stund grundmålar J väggarna i rummet i nedervåningen. Det finns med andra en hel del att göra. Barnens bord väntar nog.

Jag har drabbats av en grym resfeber. Surfat runt som en tok på alla chartersidor nu under helgen. Lita på det bekanta eller uppleva något nytt? Samtidigt har tanken att boka allt skilt lockat, men jag tror latheten tar över.

I eftermiddags var vi och skrinnade. Så roligt med en gemensam aktivitet som hela familjen gillar. Den yngsta vägrar ännu skridskor, han stortrivs med skor på fötterna och hockeyklubba i handen.

Ett svar på ”Vår helg: möbler, resfeber och skridskor

Kommentarer är stängda.